Tips: Det bästa mot pormaskar är vitamin B5. Klicka här och läs mer.

Kläm dina pormaskar med Beautystick

Vi har länge fått lära oss att det inte är bra att klämma pormaskar och att man kan få infektioner i huden om man trots allt väljer att göra det. Nu finns det helt plötsligt möjlighet att klämma pormaskar på ett säkert sätt utan att huden utsätts för infektionsrisk.

Hur gör man då det? Jo man tar hjälp av en produkt som heter Beautystick. Det är två stycken plaststickor som man använder för att klämma pormaskar på ett hygieniskt sätt.

När man använder Beautystick för att klämma pormaskar kommer inte huden i kontakt med våra smutsiga naglar vilket är väldigt positivt.

Bakterierna från naglarna kan på det sättet inte tränga ner i porerna och bilda infektioner och det gör att man heller inte får några ärr från de pormaskar som kläms.

Det som är viktigt är att man rengör huden innan man använder Beautystick, sedan är det enkelt att ta bort sina pormaskar genom att sätta stickorna på varsin sida om den man ska ta bort och sedan lyfta.

Det kan inte bli mycket enklare och många personer anser att det fungerar för att få bort pormaskar. Om du tycker att det verkar vara ett bra sätt att råda bot på pormaskar så kan du också skaffa Beautystick.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>