Tips: Det bästa mot pormaskar är vitamin B5. Klicka här och läs mer.

Bli av med dina pormaskar med hjälp av en trestegsmetod

Om man vill bli av med sina pormaskar så gäller det att hitta en produkt som hjälper, och om man ska lyssna till mängden så är Proactiv en produkt som faktiskt hjälper bra mot pormaskar och akne. Den innehåller flera verksamma ingredienser som dessutom är bakteriehämmande och den bekämpar alla pormaskar med hjälp av bland annat salicylsyra och tea tree oil. Det som gör att Proactiv fungerar för så många är att den ser till att porerna inte kan täppas till och på det sätter ser den även till att pormaskar inte klarar av att bildas. Man kan alltså säga att den förebygger pormaskar vilket självklart är mycket bra. Det gör också att man inte behöver oroa sig för eventuella ärr eller liknande.

Proactiv ger användarna en metod som består av tre steg där man först använder en cleanser som tar bort eventuellt fett som täpper igen porer, sedan en toner som tar bort gamla hudrester och fräschar upp huden och sist en lotion som förebygger pormaskar och skyddar huden. Detta är alltså en genomtänkt behandlingsmetod mot pormaskar och akne och enligt många som har testat den så fungerar den alltså riktigt bra. Det är en produkt som kan vara värd att testa för den som har tröttnat på pormaskar och finnar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>