Tips: Det bästa mot pormaskar är vitamin B5. Klicka här och läs mer.

Ångbad mot pormaskar

Den som har pormaskar som man vill bli av med behöver inte köpa några dyra dunderkurer eller lägga ner massor av pengar på att köpa olika salvor på apoteket. Det kan faktiskt räcka med en så enkel sak som att genomgå ångbad för ansiktet en gång i veckan.

Det som man bör tänka på innan man börjar med ångbad mot pormaskar är att den här behandlingsmetoden torkar ut huden och därför ska man inte göra det ofta om man har torr hud. Då bör man se till att begränsa ångbaden till max en gång var 14:e dag. Har man däremot en hy som är fet eller ganska fet så kan man genomföra behandlingen ungefär en gång i veckan.

Porerna öppnas när man badar ångbad och på det sättet får man färre pormaskar. Det gäller att man tar sig tid att sitta med ansiktet över det ångande vattnet i minst fem minuter. Det enda man behöver är en skål med vatten och en handduk som man kan ha över huvudet.

Det här är en enkel och kostnadsfri metod för att få bort pormaskar och det kan vara värt ett försök även om man är skeptisk. Det kostar ingenting att försöka och det är inte skadligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>